• Vad är på gång?

    UNIK KNOW-HOW FÖR EKONOMISK OPTIMERING I ENERGIFÖRETAG

2020-08-28Event

29-30 sep och 1-2 okt, 2020: Energy Optima 3 ONLINE Användarträff

VIKIG INFORMATION! ENERGY OPTIMA 3 ANVÄNDARTRÄFF KOMMER ATT HÅLLAS ONLINE. OBSERVERA NYA DATUM!

Missa inte den största nätverksträffen för fjärrvärme i Norden - Online!

Deltagare från Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Schweiz, Österrike, Frankrike och Polen bjuds in till den årliga användarträffen som i år kommer att hållas online på grund av Covid-19.

Fokus för Energy Optima 3 Användarträff är att ge deltagarna information om nyheter och kommande förbättringar i Energy Optima 3, och möjlighet att prioritera dessa utefter det som är viktigast för det egna företaget. Dessa prioriteringar kommer under året därefter ligga till grund för utvecklingsarbete i Energy Opticon. Det är ett event som är fullspäckat med nätverkande, intressanta diskussioner och gästföreläsare så att deltagarna håller sig uppdaterade om vad som händer inom energibranschen.

Vi beklagar verkligen att vi inte får träffa alla våra trevliga användare i år. Men vi kommer att göra en extra ansträngning för att göra det digitala användarträffsmötet så intressant och interaktivt som möjligt.

Vi kommer under veckan att dela upp workshops (inkl. gruppdiskussioner) och presentationer 28 september - 2 oktober 2020, under vilka ni fritt kan välja vilka konferensblock ni ska delta på. Det kommer också vara möjligt att gå en utbildning varje dag. Konferensen är främst på förmiddagarna och utbildningarna på eftermiddagarna.

Glöm inte att gå in och registrera er på vilka konfernsblock ni vill delta i via länken som finns med i utskicket ni har fått!