• Vad är på gång?

    UNIK KNOW-HOW FÖR EKONOMISK OPTIMERING I ENERGIFÖRETAG

2015-10-15Event

24-25 maj, 2016: Energy Optima 3 Användarträff 2016

Vi träffas i maj på Energy Optima 3 Användarträff i Centrala Malmö på det helt nya och moderna Clarion Hotel & Congress Malmö Live!

Malmö Live har blivit ett nytt landmärke i stadssiluetten i Malmö med de utmärkande byggnaderna längs kanalen som sträcker sig 85 meter över marken. Det är också en mötesplats för stadsbor, besökare och konferensgäster. Hotellet har en trendig och populär skybar med fantastisk utsikt, flertalet restauranger, gym och en egen konserthall. Läget för resande är mycket bra då det är beläget 100 meter från Malmö C. Resetid är ca 20 minuter med tåg från Kastrup och 40 min med flygbussarna från Sturup/Malmö Airport.

På Energy Optima 3 Användarträff träffas användare från ett flertal länder i Europa för två dagar av intensiv och inspirerande konferens. Det kommer att finnas utbildningar i programvaran med de nyaste funktionerna, gästföreläsare som föreläser om de senaste trenderna i energibranschen, workshops för framtida utveckling av programvaran, inspiration och nätverkande, samt andra aktiviteter. Detta år har vi en speciella överraskningar för kvällsaktivitet och den fysiska teambuildningen. Programmet kommer att finnas på engelska, svenska och tyska.